Onze producten

In onze salon vinden we het belangrijk dat er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige producten.
Zo hebben we voor zowel de kapsalon en schoonheidssalon gekozen voor de volgende productlijnen.

leverancier-logo-eckstein

Hoogwaardige cosmetische producten die op een biologische, natuurwetenschappelijke en farmaceutische basis zijn geproduceerd.

Grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit

  • Vrij van siliconen, mineraal olie en kunstmatige kunststoffen
  • Zonder dierlijke grondstoffen
  • Niet op dieren getest
  • Hypoallergeen, allergie getest. Dermatologisch getest
  • Voor elk huidtype
leverancier-logo-redken

REDKEN is één van de topmerken op het gebied van haarverzorging. REDKEN staat voor passie en fashion. Door het gebruik van gepatenteerde technologie worden de laatste trends in nieuwe producten vertaald. Het assortiment van REDKEN bestaat uit diverse lijnen die verzorging , styling en bescherming bieden voor alle haartypen en wensen.

Mediceuticals Laboratories, gevestigd in New Jersey USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Meer weten? Kijk op: www.mediceuticals.nl

leverancier-logo-jg

De John van G make-up collection is een grote en unieke collectie, waarbij u zelf decoratieve kleuren kunt uitzoeken. Verstandig , en prettig voor de portemonnee en handig, want u kunt altijd zelf uw pallet samenstellen.